Пенсионер печели 100 бона от „Стани богат“

0

68-годишният журналист Любомир Лазаров успява да стигна до последния въпрос за 100 000 лв. в предаването „Стани  богат“, пише „Ретро“.

Записът бил направен преди месец, а епизодът ще бъде излъчен след изборите. Пенсионираният журналист от БНР  демонстрирал зашеметяващи знания. Според едни източници обаче е успял да грабне 50 000 лв., отказвайки се от голямата награда.

Лазаров е роден в Пловдив и е завършил българска филология. В последните 20 години е бил шеф на интернет отдела на БНР. Преди това дълго време е бил в печата и е работил в знакови вестници сред които „Земеделско знаме“ и „Континент“. Пенсионер е от близо четири години, а колегите му го определят като изключително интелигентна личност.

Един от последните въпроси в златната му игра бил свързан с фонтан в Париж и Лазаров успял с лекота да познае верния отговор. За всеки случай обаче използвала жокер и се обадил на сина си.

В 22-годишната история на предаването това е третият участник, покорил дървото на въпросите.

До последния въпрос в „Стани богат“ са стигали участници по времето, когато предаването беше в Нова и с водещ Ники Кънчев. Първият е Асен Ангелов, който през 2002 г. отговори на въпроса, но се наложи да върне парите, защото се разбра, че е баща на водещата в същата телевизия Искра Ангелова.

За 100 хил. лв. е играл и бизнесменът Дилян Павлов, който отпада на финала. Предстои зрителите да разберат дали ще отговори 68-годишният журналист на последния въпрос от играта.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече