Щерката на Бойко Рашков излезе на светло

0

След близо двегодишно отсъствие единствената дъщеря на Бойко Рашков отново изгря в социалните мрежи на финала на предизборната кампания на баща си. Съдийката Илиана досега упорито се криеше от вниманието, насочено към цялото им семейство, и не си позволяваше да показва личния си живот.

В последно време обаче щерката на кандидат-депутата от ПП е започнала да публикува както снимки, така и политически коментари. Във facebook профила си тя коментира изявите на баща си Бойко и критикува политическите му опоненти. За двете години отсъствие Илиана не се е променила визуално, видно е от новата й профилна снимка. Юристката поразително прилича на своя баща, особено по очите, които е наследила от него.

Илиана е майка на 17-годишна дъщеря Мария. Тя обаче не е дете от настоящия й съпруг Мартин Цековски, а е от предишна връзка. Понастоящем не е ясно с какво точно се занимава  зетят на Рашков, но преди време е бил в автобизнеса и е участвал в управление на сервиз за автомобили, регистриран Студентски град, София.

От 2015г. насам семейство живее в луксозната къща, намираща се до американския колеж в София, до прословутите палати на баща й с 12-те тоалетни, припомня „Ретро“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече