Ето го порасналия син на Плевнелиев и Деси Банова (Снимка)

0

Росен Плевнелиев и Деси Банова най-после показаха своя 4-годишен син Йоан. Наследникът на бившия президент и синоптичката прилича на майка си и е наследил от нея русата си къдрава коса. Самата Деси пък сподели, че трудно успява да се справя с беладжийския  му нрав. Малчуганът бил изключително енергично дете и обичал да скроява номера на родителите си.

„По-свръхпалаво дете аз не познавам. Мога да го определя като едно русо ангелче, което само те гледа дяволито и толкова много бели прави Наистина има някакъв талант — за отрицателно време – куп бели. Скри ми едни слушалки в пералнята, съответно аз не съм видяла и ги изпрах. Скри един ключ, много важен, търсихме го 3 дни. На  кака си съсипа сума ти тетрадки, нейни важни неща, понадраска някоя друга стена… Просто да е жив и здрав, но е много палав“, сподели Деси Банова. Допреди няколко месеца за Йоан основно се грижеше неговата баба Лили – майка на синоптичката. Отскоро обаче той вече посещава частна детска градина.

Йоан се появи на бял свят през октомври 2018 г., няколко месеца след като бившият президент се венча за синоптичката. В момента с тях съжителства и дъщерята на Банова от предходната й връзка с бизнес- мена Ивайло Граховски — Йоана. Тя е вече в тийнейджърска възраст и също понякога помагала на майка си за своето по-малко братче, но наблягала и на домашните. Другите двама синове на Плевнелиев от брака му с Юлиана – Павел и Асен, редовно гостyват в дома на баща си. През лятото пък цялото многобройно семейство почива заедно в къщата им на полуостров Халкидики в Гърция.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече