Лена Бориславова жертва на насилие

0

Лена Бориславова за първи път призна, че се чувства жертва на насилие. В последните месеци темата е изключително наболяла и дискутирана, а редица популярни българки споделиха личните си истории. Юристката, която бе възпята от сценаристите на Слави Трифонов в шумно коментираната песен „Кака Лена“ през януари тази година, изропта, че всъщност е възприела музикалната творба като акт на насилие срещу себе си, писа „Ретро“.

„Да, това е може би една от формите на вербално насилие. Това, което според мен е важно да се каже, е, че тук атаката е срещу личността и поради това, че липсват аргументи да се оспорят някои позиции. Но не защото съм жена в политиката. Това просто го прави по-лесно. Има повече изразни средства, метафори, с които се работи, и стил на изразяване, но атаката е срещу политически опонент заради нещата, които преживяхме през миналата година. На тази атака съм подложена не само аз като жена. На подобни атаки са подложени и Кирил Петков, и Асен Василев и лица от „Продължаваме промяната“.

Миналата седмица стана ясно, че сметките на една от фирмите на шоумена са под запор именно заради иска на Бориславова, която го съди за 40 000 лв. обезщетение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече