Слави лъсна зад любовната квартира на Киро и Лена (Снимки)

0

Голямата мистерия около видеото с парапета с участието на Лена Бориславова и Кирил Петков най-после е разплетена. ПИК разкри, че собственик на прословутия апартамент, отдаващ се под наем, в центъра на София, в който Петков и Бориславова бяха заснети да се уединяват, е човек на Слави Трифонов. Става дума за Верослав Владимиров, който е активист на партията на учиндолеца. Освен това е бил и парламентарен секретар на енергийното министерство при управлението на Кирил Петков.

Дали това е случайно, или става дума за сценарий? Два дни преди ПИК да получи мистериозно видеото през юни 2022 г. от анонимен подател с псевдоним Ахмед Карадайъ на редакционната поща, Слави Трифонов обяви, че излиза от правителството. Каква е връзката? Екип на ПИК посети любовната квартира на Кирил и Лена на софийската улица „Гладстон“ 49 и излъчи видеорепортаж от самото стълбище и от апартамента, пред който лидерът на ПП бе заснет да шмугва ръка под полата на Бориславова. В медийното пространство се появи оправданието, че той се е държал за парапет, както и че видеото било заснето от погрешен ъгъл. Репортажът на ПИК доказа, че парапет в сградата няма и никога не е имало. Освен това камерата на етажа е само една и тя снима от един и същ ъгъл всички, които преминават през сградата.

Собственикът на апартамента Верослав Владимиров (вдясно) е активист на ИТН 

„Успях да се видя със собственика Верослав Владимиров и той ми разкри любопитни неща за квартирата, камерата и самото видео“, поясни журналистката Соня Колтуклиева. Владимиров бил в шок и казал, че нямал общо със записите от камерите. „Каза, че видеото не е негово дело, че някой му е хакнал камерата. Беше страшно неубедителен“, каза Колтуклиева. Верослав Владимиров разбрал за видеото, когато то излязло в ПИК, и бил шокиран. По-късно се виждал с Кирил Петков и

Лена Бориславова по работа, но нямало никаква реакция от тяхна страна. 
И към момента квартирата продължава да се отдава под наем в различни интернет сайтове и цената за нощувка там е 147 лева. Необходимо е обаче ползвателите да спазят определен ред, да предоставят всичките си лични данни и да пояснят с каква цел ще отседнат в апартамента. Екипът на ПИК научи още, че Лена Бориславова е имала ключа от квартирата предварително, както и че резервацията е била направена от трето лице с чуждестранно, европейско име. „Вероятно някой от техните приятели, от „Харвард“ може би, е направил регистрацията“, предположи Колтуклиева. 
Жилището е около 30 кв. м. Разполага с бокс, малко холче, креват, малка баня с тоалетна. Навсякъде по стените има евтини фотографии от Париж, видя се от репортажа на ПИК.

Предвид финансовите възможности на Петков и Бориславова, те са могли да резервират и много по-луксозна стая в хотел както у нас, така и в чужбина, но избрали нискобюджетната квартира, тъй като там могат да влязат, без да се легитимират на рецепция, а секретността е била водеща за тях по време на интимната им тайна среща. Известно е още, че седмица след посещението им в любовното гнездо Бориславова получава договор за 16 хиляди лева заплата от държавната ББР. Видеото става публично през 2022 г., година след заснемането му, а това съвпада с момента, в който Слави Трифонов излезе от коалицията и на практика свали правителството на Петков.

„Най-вероятно има и второ видео, в което двамата излизат. Струва ми се, че Слави и хората му ще разиграят спектакъл в съдебната зала по делото, с което Бориславова го съди, че песента на сценаристите е накърнила чувствата ѝ“, предполага още Соня Колтуклиева. Припомняме, че юристката съди Трифонов и хората му за 40 хиляди лева заради песента за „Кака Лена“, като делото е тръгнало и в момента банковите сметки на една от фирмите му са под запор.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече