Бележникът на Бойко Борисов взриви Интернет (СНИМКА)

0

Бележникът на 15-годишния Бойко Борисов се превърна в сензация в социалната мрежа фейсбук. Уникална снимка на документа за успех и поведение, издаден и подпечатан през 1974 г. от Министерство на народната просвета, показва, че лидерът на ГЕРБ е бил непоклатим отличник в гимназията.

Бележникът, на който е поместена портретна снимка на ученика Бойко, който по това време е деветокласник, е пълен от горе до долу единствено и само с отлични оценки. Борисов е наредил 16 шестици, включително по някои от най-трудните предмети, като алгебра и химия. Отсъствията му са били оскъдна бройка, а поведението – без никакви забележки.

Лидерът на ГЕРБ е сред златните възпитаници на 78-а гимназия „Христо Смирненски“ в Банкя, която днес е известна като най-голямото училище на целия Балкански полуостров заради необятната си площ от 15 хиляди квадратни метра. В същото училище като преподавател е работила и майката на Бойко Борисов – Венета Борисова, което допълнително го мотивирало да поддържа отлично ниво, за да не му се карат вкъщи.

„Аз съм златен медалист, единственото момче в Банкя със златен медал, 6.00 е дипломата ми“, похвали се преди време той, признавайки, че в гимназиалните години като текущи оценки е получавал и четворки, и петици, но с дисциплина оправял успеха за финала на всяка учебна година. Както му вървяло учението, така му вървял и спортът. След занятия винаги ходел да рита с момчетата, а другото му голямо удоволствие било свиренето на акордеон. Неслучайно преди няколко години подари на внучетата си именно такъв музикален инструмент, за да ги запали и тях по музиката. Още с раждането на първородния си внук Бойко, който е кръстен на него, Борисов сподели, че ще го насърчава най-вече да учи езици и да спортува. Такива са плановете и за трите му внучета. Най-големият Бойко-джуниър е вече на 7 и е в ученическа възраст, братчето му Иван това лято ще стане на 5 годинки, а най-малкото попълнение в семейството е сестричката им Виктория. Тя се роди миналия ноември и все още няма 6 месеца.

Лидерът на ГЕРБ бил пълен отличник в гимназията

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече