За юбилея: Мустафа Чаушев с армаган от шурея си Ахмед Доган

0

80-годишен юбилей отпразнува миналата седмица Мустафа Чаушев. Естрадната легенда отбеляза кръглия си рожден ден в елитно заведение в Бургас в компанията на семейството и най-близките си приятели. Честитка и специален армаган големият певец получил и от шурея си Ахмед Доган, с когото са роднини, писа „Ретро“.

Чаушев е щастливо женен за една от трите сестри на Сокола. Макар почетния председател на ДПС да не присъства на тържеството, никога не е пропускал да засвидетелства уважението си към певеца. От известно време насам Доган избягва публичните появи, но преди години редовно се събираше на маса заедно със семейството на Чаушев. Естрадният ас е женен за сестра му Лейла, с която имате една дъщеря – Ажда, певица като баща си. Именно тя още през 2014 година потвърди, че е племенница на Сокола, публикувайки семейна снимка с него, на която са прегърнати, кадърът беше придружен с текст: „Любимият ми вуйчо“.

Мустафа Чаушев се жени за Лейла в края на 80-те години. Той винаги е заявявал открито, че поддържа политиката на ДПС.  Заедно с щерка му често с ангажирани с кампаниите на партията.

В едно единствено телевизионно интервю пред несъществуваща вече телевизия tv7 Мустафа си е позволял да разкрие повече за семейна си връзка с политика. Тогава той заяви, че е зет на почетния председател на ДПС и обяви, че го обича и цени.

За юбилея си Чаушев получи стотици честитки от свои приятели и почитатели от близо и далеч. Личен поздрав към него отправи и примата Лили Иванова,  с която го свързва дългогодишно приятелство.

Мустафа Чаушев е един от най-продаваните изпълнители у нас и става първият изпълнител с албум в тираж над 100 000 бройки.  Въпреки успехите певеца взима срамно ниска пенсия. След последното увеличение тя е била е 300 лв.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече