Червени коцкари въздишат по задните части на Лена (ВИДЕО)

0

Последният от трите работни дни на Лена Бориславова като депутат в 49-ото Народно събрание разбуни хормоните на неколцина депутати от БСП, забеляза набитото око на ПИК. 

Както е известно, Бориславова се класира за парламента като втора в листата на коалицията ПП-ДБ в 24 МИР-София, но часове преди първия работен ден подаде заявление да бъде заличена от окончателния списък на обявените за избрани народни представители.

Вчера оставката й бе приета от нейните колеги на Народното събрание.

Секунди, след като председателят Росен Желязков обяви, че със 181 гласа „За“ Бориславова е освободена като депутат, тя побърза да оваканти креслото си.

На излизане от пленарната зала бременната юристка трябваше да премине покрай редичката на няколко от хората на Корнелия Нинова. Последните й крачки като народен представител видимо събудиха интереса на Христо Проданов, Румен Гечев, Драгомир Стойнев и Манол Генов, които в същия момент бяха унесени от монотонния глас на председателя Желязков. 

Очичките на „червените“ коцкари обаче светнаха като крушки при появата на Бориславова. Зад гърбовете и на годеника й Мирослав Иванов и на бившия й Кирил Петков, вратовете на депутатите на БСП с мъка оцеляха без пукнати прешлени, докато огледат отиващата си Лена и наедрелите й от бременността задни части. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече