Народът роптае: Нахалството на Слави Трифонов няма граници!

0

Чета какво пише през ден пишман политикът Слави Трифонов и се чудя как може да има такова нахалство. Скъсва се този човек да хули депутатите и работата на новото Народно събрание, не спира да раздава оценки, да поучава досадно, да ръси квалификации кой лъжел и най-вече непрекъснато да говори за морал.

Обаче! Същият този се кандидатира за 49-ото Народно събрание и беше водач на две листи. Заради ниската избирателна активност неговата „партия“ ИТН успя да се вреди в парламента и той трябваше да е депутат. Славчо обаче отново изпързаля електората и естествено, се отказа от депутатското място. Питам аз – излъга ли той своите избиратели? С какъв сурат после излизаш да плещиш кои други лъжели, да ръсиш нравоучения и да разтягаш локуми за морала на другите?! Намирам това за изключително нагло. Друг е въпросът хора с какъв интелект и какви ценности отиват да гласуват за човек и партия, които сътвориха невиждани глупости. Но, уви, има много заблудени българи, които, подведени от чалгата, продължават да залагат на куци коне.

Та, драги ми Славчо, ако искаш да даваш акъл и щом знаеш как се прави, бъди така добър да си поемеш отговорността и да си заработваш депутатската заплата. Ама не, това на тебе ти е под нивото да си един от 240-те редови депутати и всеки ден да ходиш чинно на работа. Щото ти си много велик и си над нещата.

Като е така, спри да използваш думата морал, че и без това вече много се обезцени. Нямаме нужда от твоите съвети, да не говорим, че хал хабер си нямаш от политика. Ти си един случаен минувач, хората няма дълго да ти се връзват на номерата. Гледай си чалгата и остави по-учените от теб да се занимават с държавни дела. Че само вредиш и ставаш смешен.
 
За „Ретро“, Методи Бояджиев, Варна

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече