Лена и Миро с тайна сватба по спешност

0

Лена Бориславова и Мирослав Иванов планират тайна сватба. Двамата ще сключат брак възможно най-скоро, а поводът е очакваното им първо дете, писа „Ретро“.

Двамата живеят сгодени от 10 години, на семейни начала без да са обвързани пред закона. Бракосъчетаването им било вече наложително, най-вече за да може да се случи припознаване на общо им дете от страна на бащата автоматично. В противен случай Мирослав Иванов ще трябва да изпълни установените норми за подаване на заявление към общината по местораждане на детето, за да потвърди, че го припознава като свой биологичен наследник.

Запознати издават, че Миро и Лена искали малка и скромна сватба, само в компанията на най-близките си роднини и шепа приятели. В началото на април двамата бяха на посещение в планински хотелски комплекс, който им се сторил достатъчно уединен и подходящ за провеждане на кокетна церемония. Бъдещите родители били обединени около идеята, че не искат тържеството им да бъде в столица или в родния град на Иванов – Ямбол, тъй като искали да избегнат привличане на излишно любопитство към себе си.

Интрига около предстоящата сватба обаче е дали на нея ще бъдат официално поканени Кирил Петков и съпругата му Линда, след скандала „Парапетгейт“ и обтегнатите отношения на Бориславова с канадката. Въпреки че в социалните мрежи двете демонстрират привидно нормални отношения, жената на Петков дори реагира със сърце на новината, че юристката чака бебе, двете с Лена никога не се появявали на едни и същи събития и странят една от друга. За кума Бориславова мечтаела да покани по-малката си сестра Маргарита, която е лекар в парижка болница. Именно там Лена възнамерявала да роди първото си дете.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече