Щерката на президента на нож с мащехата

0

На театър, за да гледа дъщеря си Дарина, отиде президентът Румен Радев миналия четвъртък. Държавният глава уважи премиерата на щерка си в НАТФИЗ и се появи в салона на университетския театър без жена си десислава, писа „Ретро“.

Макар интересът към изкуството на първата дама да е, всеизвестен тя предпочела да прекара вечерта си сама, а не да подкрепи с аплодисменти своята доведена дъщеря.

От месеци насам между президентската щерка и втората му съпруга Десислава очевидно тлее напрежение и двете дами съзнателно избягват компанията си. Припомняме, че през този февруари Радев бе заснет от клиенти на популярно столично заведение в квартал „Бояна“ да вечеря заедно с Дарина, сестра си Лозана и племенницата си София, отново без жена си. Очевидно отношенията между Десислава и роднините на държавния глава в последно време са сериозно охладнели.

До преди няколко години втората съпруга на Радев демонстрираше изключително близост с децата от първия му в брак с банкерката Гинка Кисякова. Последната им публична поява заедно обаче бе по време на визитата на папа Франциск в България за Гергьовден през 2017 година, когато Деси споделяше компанията на Дарина и брат й Георги.

Първата дама редовно посещава различни културни мероприятия в столицата, но примерите на доведената й щерка явно не предизвикват нужния интерес, за да ги удостои с присъствието си. В същото време обаче Румен Радев подкрепя творческите изяви на наследницата си и поощрява актьорската й кариера с охота. Той неведнъж е бил засичан на нейни представления и се гордее с актьорските й заложби.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече