След мач? Кирил Петков обсъжда по телефона имена за новото правителство

0

Кирил Петков е под пара след последните избори и дори когато не е в парламента или в партийната си централа, е зает с политически дела. Преди няколко дни той обсъди по джиесема имена за новото правителство директно на улицата – край профучаващите автобуси и автомобили.

Важния разговор лидерът на „Продължаваме промяната” проведе на метри от националния стадион „Васил Левски”, където по същото време се играеше футболно дерби. Дали пък и бившият премиер не беше ходил на мача?


Петков беше облечен с костюм, но не носеше вратовръзка, а ризата му беше разкопчана в горния й край. В лявата си ръка той стискаше връзка с много ключове – кой от кой по-секретен, а с дясната придържаше мобилния апарат до ухото си. „Да, да, разбирам, това е добър вариант”, нареждаше 43-годишният харвардец в слушалката, пристъпяйки от крак на крак.
Политикът, когото народът нарича просто Киро, не се задържа дълго пред стадиона. Още докато Петков говореше по телефона, до него спря служебния му джип. Жененият за канадка народен представител се настани на меката седалка и заръча на шофьора да потегли незабавно към жълтите павета.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече