Зловещо: Тежки клетви се стовариха върху бременната Лена

0

Тежки клетви се стовариха върху Лена Бориславова през миналите дни.

Бременната в четвъртия месец юристка, която очаква първороден наследник от годеника си и депутат от ПП Мирослав Иванов наесен, бе нападната от десетки потребители на социалните мрежи. Причината за възмущението на хората стана изразеното от Лена мнение, че атентатът срещу главния прокурор Иван Гешев на 1 май е бил инсценировка.

„Вие навярно сте обладани от сатаната, много ще патите. Да знаете! Това е изрод!“, са думите на Емилия Атанасова“. „И това го казва бъдеща майка?! Срам и позор! Бог да ви съди!, „Спри наркотиците“ е написал Илиян Шалварков. Това са само два от многобройните коментари. Публикацията на Бориславова е събрала над 150 коментара, повечето от които са негативни. Авторите им са реални хора, застанали с имената и снимките си.

Въпреки масивната атака срещу Лена тя не изтри нападките и клетвите отправени към нея. Не отвърна и по никакъв начин на критиците си. Хора от обкръжението й обаче издават, че бъдещата майка се е жегнала от тежките думи свързани с бременността ѝ.

Въпреки че се намира в деликатно положение Бориславова по никакъв начин не е свалила гарда и продължава да дърпа конците в ПП, вместо да  купува бебешки дрешки и памперси, писа „Ретро“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече