Талант назначен от служебното правителство на Гълъб Донев: Областният управител на Перник се снима в клип на разюздана певица

0

Областният управител на Перник се снима в новия клип на Гери Никол, писа  „България Днес“.

Участието на политика в чалга видеото „Моля те“ беше потвърдено от самия губернатор Людмил Веселинов, който разказа пред вестника ни за изявата си.

„Снимах се в клипа на Гери Никол, за да подкрепя творчеството й. Аз съм човек на изкуството и смятам, че то трябва да бъде почитано във всичките му форми, без значение дали е визуално пластическо или музикално“, заяви пред „България Днес“ Веселинов.

Клипът на „Моля те“ започва с губернатора, който в образ, наподобяващ Шерлок Холмс, с бавна крачка се приближава до картината „Харамии“ на Христо Берберов във фоайето на минната дирекция в Перник. Веселинов вади лупа като истински изследовател, за да проучи детайлно картината, рисувана преди повече от 110 години.

„Не смятам, че имам главна роля в клипа на изпълнителката. Участвам съвсем в началото в отделен кадър, който въвежда в самата сграда. Всичко стана инцидентно – екипът, с който работи Гери Никол, поиска да използват историческата част на сградата и ми предложиха да взема участие“, каза още Веселинов.

Пернишкият областен управител сподели, че не е специалист по музика и не може да даде оценка на певицата, но според него всеки, който се занимава с изкуство, трябва да бъде подкрепян.

„Като художник и доктор по изкуствознание и изобразителни изкуства смятам, че в България трябва да уважаваме и подкрепяме всеки, дръзнал да се занимава с изкуство. Особено младите и талантливи хора имат нужда от това“, завърши с позитивно послание областният управител.

Тази публикация предизвика множество негативни коментари. Публикуваме един от тях:

„Този подкрепил простащината…..А се води че е е доктор по изкуствознание и изкуства, както и магистър по „Книга и печатна графика“ в Националната художествена академия. Той е преподавател в Софийския университет. Автор е на графичния дизайн на над 200 книги. От 2015 г. до 2017 г. Людмил Веселинов е бил член на Съвета на директорите на Националния дворец на културата ЕАД, Конгресен център – София. От 2017 г. до 2021 г. Веселинов е бил член и председател на Съвета на директорите на държавното строително-надзорно дружество „Агроводинвест“ ЕАД…..Какви кадри само назначава служебния кабинет на другаря президент Румен Радев“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече