Лена и Миро очакват момиче (Папарашка снимка)

0

Бременната Лена Бориславова и половинката й Мирослав Иванов са научили пола на бъдещата си първородна рожба на един от последните и прегледи. Близки до двойката издават, че най-вероятно бебето ще бъде момиченце, макар годениците да не са оповестили официално новината. Слухът, че Лена и Миро са в очакване на наследничка, се потвърждава и от развитието на бременността на бъдещата майка.

Фотографите на ПИК и „Ретро“ преди дни уловиха двойката на път за работна среща на столичната ул. „Чаталджа“, където от ръководството на ПП ежеседмично се събират.  

От кадрите се вижда, че коремчето на Лена наедрява от ден на ден все повече. Едно време, преди технологиите и медицината да напреднат до толкова, че полът на  децата да се установява още в началото на бременността, жените са гадаели за него по корема на родилката. Според поверието ако коремът се оформя по-ниско, както е при Бориславова,  бебето ще е момиче. Има и народно вярване, че бременните с момиченце качват повече килограми, защото им се хапват основно сладки храни. Напоследък юристката се е окръглила значително Освен на коремче е наддала в ханша и бедрата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече