Пенсионери нападнаха дома на Бойко

0

Огромно  множество пенсионери и най-вече пенсионерки блокира дома на бившия премиер Бойко Борисов в Банкя преди броени дни. Над 70 възрастни хора, основно от Северозападна Бълга- рия, се изсипали пред къщата на лидера на ГЕРБ, за да му направят изненада. Симпатизантите на Борисов били организирано на рехабилитация в санаториума в Банкя по програма на НОИ, където да лекуват болежки, писа „Ретро“.

Самоинициативно решили да го посетят на адреса където от години живее. Те окупирали тротоара пред къщата му и дори затруднили движението на автомобили и пешеходци по улицата. Със скандирания Бойко, Бойко извикали лидера на ГЕРБ, който ги чул и веднага решил да излезе да ги поздрави. Не съм подготвен, иначе щях да ви поканя на вечеря, казал с усмивка Борисов на пенсионерите, които го посрещнали пред портата с прегръдки, аплодисменти и радост. Оказало се, че в групата имало и стари познайници на бившия премиер, които всяка пролет идвали на рехабилитация в родния му град и да го посещават лично се превърнало в тяхна традиция. Вече трета поредна година Борисов ги  посрещал пред

дома си, разговарял и се снимал с всички желаещи. От кадрите е видно, че дори и да има неканени гости по всяко време на денонощието, Борисов ще бъде своевременно информиран за появата им, защото точно над входната врата на къщата му са поставени две камери за видеонаблюдение. Те са на- сочени в различни посоки и обхващат цялата улица.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече