Правнучката на Тато с  ново гадже (Снимки)

0

Най-голямата правнучка на Тодор Живков е на крилете на любовта, пише „Ретро“.

Людмила Стефанова, първородната дъщеря на дизайнерката Жени Живкова, показа в социалните мрежи снимки с мъжа на сърцето си. Оказва се, че връзката им е съвсем скорошна, но всички техни приятели и познати им пожелават дълъг съвместен живот. Избраникът на Людмила е брокер на луксозни недвижими имоти, чиито пазар е в цял свят.

Двамата споделят общо хоби – пътешествията, а едно от последните им е било през април, когато влюбените са посетили Италианските Алпи.

Не се знае дали Людмила, която е кръстена на знаменитата си баба Людмила Живкова, и мъжът до нея съжителстват под един покрив.

Дъщерята на Жени Живкова е космополитна натура и през годините е пребивала в много различни държави. Висшето си образование е завършила в Америка. Тя се дипломира като интериорен дизайнер след обучение в елитния час на институт „Прат“,  който се намира в Ню Йорк. След като взема магистратура, Людмила остана известно време в САЩ, но после реши да прави кариера в Европа. Вече доста години правнучката на Тодор Живков живее в Лондон, а към момента е част от екипа дизайнери на една от най-прочутите фирми за архитектура и интериор в Обединеното кралство. Макар и да се е устроила във Великобритания, Людмила често се прибира в България.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече