Мария Габриел родила при сестрата на Бойко

0

Единственият син на Мария Габриел и съпругът й Франсоа се е появил на бял свят в болницата, където дълги години работи сестрата на Бойко Борисов, писа „Ретро“.

Жан-Едуард се ражда през 2015-а, а бившата еврокомисарка се доверява на лекарите от столичната Първа АГ „Света София. Именно там по-голямата сестра на Борисов д-р Красимира Иванова оглавява отделението по неонатология, през което преминават всички новородени бебета. Тя е сред най-добрите специалисти у нас.

Макар съпруга на Габриел да от Страсбург, Франция, и тя да е имала възможността да роди във всяка елитна френска болница, все пак избрала важният момент да се случи в родината ѝ и гласувала доверие на българските специалисти.

В ръцете на доктор Иванова са проплакали хиляди бебета, включително и наследниците на редица български знаменитости и политици. Всичките й пациенти, независимо от обществения си статус, са категорични, че тя е надминат специалист и изключително сърдечен човек.

От медицината сестрата на Бойко Борисов не се отказа дори след най-преломния момент своя живот – изключително сложна операция на мозъка, при която й бе отстранен тумор във ВМА през 2012 година.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече