Миро заведе Лена тайно в болница

0

В болница в София преди  броени дни била засечена Лена Бориславова. Бременната юристка чакала пред лекарски кабинет в компанията на годеника си Мирослав Иванов, твърдят очевидци пред „Ретро“.

Лекарският преглед бил свързан с бременността на Бориславова, която вече е на финала на петия месец. Бившата говорителка на Кирил Петков се е доверила на родни специалисти да следят както нейното, така и здравето на бебето. Таткото обичайно присъствал на повечето прегледи. Според слуховете Лена и годиникът й очакват момиченце, но информацията не е потвърдена официално от самите тях. Не се знае и как ще избере да роди 33-годишната юристка – дали по естествен път или чрез Цезарово сечение.

Вероятно Бориславова ще продължи да работи чак до деветия месец, когато ще трябва да излезе по майчинство и да се откъсне от партийните се ангажименти.

Видно е обаче, че Лена спазва препоръките на докторите и са опитва да набляга на здравословните навици, нищо, че работата й е свързана със стрес. Тя редовно е засичана да броди из столичните улици с бутилка вода или витаминозен сок в ръка. Набляга на ходенето пееш, а през уикенда с миро забягвали след природата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече