Вдовицата на Илия Павлов ридае за Берлускони: Завинаги оставаш в сърцето ми!

0

Емоционална реакция на Дарина Павлова след смъртта на Силвио Берлускони. Вдовицата на шефа на „Мултигруп“ Илия Павлов посвети пост в Инстаграм на покойния италиански премиер. Към поста има и снимка на българката с известния политик.

„Ci vorrà del tempo per superare lo shock della perdita“, пише Дарина Павлов. В превод от италиански думите й звучат така: „Ще отнеме известно време, за да преодолея шока от загубата“, пише „Дарик“.

Завинаги ще останеш в сърцето ми, добавя българката на английски, като благодари на Берлускони, че е бил част от живота й. Към поста има и три хаштага #love, #forever и #thankful.

Дарина Павлова е спрягана за близка приятелка на покойния лидер на „Форца Италия“. Силвио Берлускони почина на 86-годишна възраст.

Дарина Павлова призна за връзката си с бившия италиански премиер Силвио Берлускони, през 2012 година пред  италианското седмично списание „Оджи“.

Вдовицата на Илия Павлов споделя, че се е запознала с Берлускони през 2004 година във Вашингтон, а малко след това започнала и връзката им.

Българката казва, че първата й нощ с него била незабравима – „огън и жупел“.

„Никога няма да я забравя. Беше невероятно, невероятно“, повтаря няколко пъти Дарина пред италианкото списание.

Дарина Павлова смята себе си за различна от останалите любовници на италианеца и твърди, че за нея е важно да опази любовта.

Списанието „Оджи“ припомня, че  през 2012 г. 76-годишният тогава Берлускони има поне 130 любовници.

Дарина споделя, че връзката им се гради върху уважението, обичта и доверието, но в последно време се чувства разочарована заради обкръжението на бившия премиер.

Българката разказва и за отношението на децата й към Берлускони. „Те го уважават, смятат, че е просто „“the best““, казва тя.

Дарина, децата й и Берлускони прекарали заедно последните летни ваканции във вила „Чертоза“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече