ЛЪЖИ и вулгаризми заливат малцината читатели на сайта „Афера“

0

Не само вулгарните заглавия в сайта „Афера“, собственост на т.нар. журналистка Веселина Томова, шокират малцината останали читатели на тази медийна клоака.

Само бегъл поглед върху съдържанието в сайта показва, че голяма част от текстовете и заглавията нямат нищо общо с истината.

Госпожа Томова със сигурност „твори“ според настроенията си, поръчките или количествата алкохол ,които е погълнала.

Читателите дръзнали да изразят различно мнение за даден текст първо биват ругани и псувани, а след това коментарите им изтривани.

Преди време Томова се хвалеше наляво и дясно:  “Каквото е казал сайтът  „Афера“, винаги се оказва истина“.

Да, ама друг път. Всеки средно интелигентен човек сам може да прецени, че почти нищо от написаното не е вярно.

Интересно колко истина има и в книгата, която Веселина написа за мутренските времена и една от варненските групировки.

Явно деградацията от прекомерната употреба на спиртни напитки съвсем е замъглила съзнанието на иначе напористата в далечното минало журналистка.

Веселина Томова и сайтът „Афера“ все повече превръщат журналистиката в България в извращение и отвращение. Неотдавна възмутени читатели изляха недоволството си, описвайки дейността на Веселина Томова.

Тя пуска вулгаризми и псувни, което трудно вече се възприема и от нейните колеги. Често и те стават мишена на нейните обиждания. Това надминава жълтите медии и върви по-скоро към тъмнокафявите.

Позволява си да псува и обижда хора. Даже да използва мъжки и женски органи в заглавията. Това е извращение! Такова нещо няма никъде по света, където журналистиката е уважавана професия. За съжаление в България е в упадък и затова хората все по-малко вярват на медиите. А на хоризонта са останали много малко качествени журналисти!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече