Баджанакът на премиера Денков е фен на пурите, софрите и питиетата (Снимки)

0

Министър-председателят Николай Денков отглежда като свои децата на жена си Славка. Ръководителката на Катедрата по инженерна химия и фармацевтично инженерство към Софийския университет в младостта си имала брак със свой съгражданин от Панагюрище, с когото са родители на вече големи син и дъщеря.

Въпреки че е разделена с първия си мъж, професорката от Софийския университет е запазил фамилията му и към момента тя се представя като Чолакова. Премиера Денков, с когото от години живеят на семейни начала, нямат сключен граждански брак.

Баджанакът на Денков се казва Пейчо Чолаков и е родом от Панагюрище. Завършил е техникум по машинна промишленост, а според информацията във Facebook профила му работи към общината в Гоце Делчев, без да е уточнил на каква позиция и с какво точно се занимава.

Пейчо също като си бившата съпруга има втора половинка, с която са щастливи родители на обща дъщеричка.

От снимките в социалните мрежи на Пейчо става ясно, че е почитател на пурите, софрите и питиетата, както и на автомобилите с емблема Mercedes.

След развода и двете им деца със Славка са заживеели с нея в столицата, но очевидно са запазили отлични отношения с баща си. В годините назад се вижда, че са пътували с него и новата му половинка по почивки в чужбина, гостували са му редовно, но откакто станали студенти се виждат по-рядко. С бившата си съпруга Пейчо също е запазил добрия тон и двамата са приятели в социалните мрежи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече