Галин Цоков показа татус по бански. Образователният министър е фена на пурите и коктейлите СНИМКИ

0

Образователният министър Галин Цоков е страстен пътешественик и подробно документира ваканциите и почивките си в социалните мрежи. Професорът, родом от Шумен, обича да позира пред фотообектива на съпругата си, а на голяма част от кадрите е захвърлил дрехите.Двамата с жена му Антония са отявлени почитатели на морския отдих, затова и на много от снимките им са точно по бански. От тях се вижда още, че професорът обича коктейлите, бирата и пурите, а освен това е горд притежател и на татуировка на едното рамо.
Освен че често събират тен из родните курорти, като Приморско и Несебър, той и жена му са пътували и до Гръцката и Италианската Ривиера. През зимните месеци пък заменят морето с басейни, джакузита и спа в 4-звезден хотел във Велинград.Семейството през годините е посетило и редица исторически европейски столици, като и преди броени дни трябвало да заминат за чужбина, но служебните ангажименти на Цоков възпрепятствали полета им. Те трябвало да кацнат в Шотландия, за да присъстват на официалната церемония по връчването на дипломата за докторска степен по международни отношения и политики на техния син Борислав. Наследникът им се е дипломирал сред първенците в престижния университет „Сейнт Андрю“, който е един от най-старите в Шотландия и се намира на източния бряг на страната.Борислав е единствен син на Цокови и живее в Обединеното кралство отдавна, като там е открил любовта и има приятелка до себе си. Все още обаче не е възнаградил родителите си с внуче.
Съпругата на образователния министър – Антония, е родом от Велико Търново, но заедно с мъжа ѝ живеят в Пловдив. Там тя е директор на основно училище „Яне Сандански“.Самият Галин Цоков пък е професор по управление на образованието и допреди да седне в министерското кресло в образователното ведомство, е работил в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ като директор на Департамента за квалификация и професионално развитие на педагогическите специалисти на ВУЗ-а. Бил е и заместник-декан на Педагогическия факултет на същия университет. Този март е навършил 61 години, но едва преди 9 е завършил специализация по образователно лидерство в американски колеж, намиращ се в Ню Йорк.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече