Нинова се фръцка с тоалет за 1700 лева

1

С тоалет за над 1700 лева грейна на Празника на черешата в Кюстендил Корнелия Нинова. Социалистката се появи на събитието с ефектна флорална рокля, която събра погледите на всички присъстващи. Тоалетът е сред новите попълнения в гардероба на лидерката на БСП и се оказа поредната маркова придобивка. Роклята, която всъщност е определена от дизайнера като туника, е дело на италианската модна къща „Луиза Спаньоли“. Марката не е сред най-комерсиалните и популярни у нас, но цените й са изключително завишени. Бутикът им в София се намира на бул. „Витоша“, а Нинова е редовен техен клиент. Флоралната й рокля вече е изчерпана от наличност в България, но проверка в международната търговска мрежа на марката показва, че цената й е 410 евро или над 800 лева.

За посещението си в Кюстендил соцлидерката я бе комбинирала със спортни бели кецове и дамска чанта тип „торба“. Аксесоарът обаче се оказа дори по-скъп от роклята й. Той отново е на марката  „Луиза Спаньоли“ и е част от най-новата им колекция. Справка в техния онлайн магазин показа, че цената й за българския пазар е 968 лева. Произведена е в Италия и е 100% естествена кожа.

Магазинът на марката, намиращ се на пъпа на столицата, е редовно посещаван и от други колежки на червената лидерка от парламента и политическите среди, както и от редица софийски бизнес дами. За известен период от време Нинова бе преустановила шопинг туровете в лъскавите бутици и залагаше на костюми родно nроизводство, за да не търпи критики от електората на ръководената от нея партия по повод скъпите си тоалети. Очевидно напоследък отново се е завърнaла към старите навици и пак се изкушава от първокласната италианска мода.

1 Коментар
  1. Тодор Тодоров казва

    Дебело недоразумение! Що не ходи в зузия да си се кичи с тоалети там, да забере мъж, деца, и да се гоат?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече