Внукът на Борисов става на 5, готви се за ученик

0

Второто внуче на Бойко Борисов днес навършва 5 годинки. Малкият Иван ще трябва да се стяга за ученик и да започне своята предучилищна подготовка, която стана задължителна за деца на неговата възраст през миналата година. Родителите имат право да избират дали тя да бъде целодневна, полудневна, почасова или самостоятелна.
Роденият в разгара на юли Иван досега винаги е празнувал със семейството и приятелчетата си в двора на семейната къща в Банкя. Миналата година партито му премина с веселба, пищна декорация и много подаръци. Майка му Венета му бе поръчала арка от балони в синьо, жълто и бяло, както и транспаранти с любимите му анимационни герои – Смърфовете. Гордият дядо Бойко не пропусна да честити във фейсбук профила си рождения ден на Иван, както всяка година, и го зарадва с подарък – мечтана от него играчка. Семейството има традиция винаги да отбелязва рождените дни на малгучаните в домашна обстановка, а не в ресторанти или детски парти клубове, а майка им Венета винаги се грижи да им създава настроение с изненади и украса.

През януари пък по-големият внук на Борисов, който е кръстен на него, стана на 7. Най-малкото попълнение в отбора му с наследници е внучката Виктория, която проплака на 3 ноември 2022 г. и вече е на 8 месеца. Грижите около трите внучета на бившия премиер са легнали изцяло върху плещите на щерка му Венета, която вече ще съчетава майчинските и домашните си задължения заедно с професионалната си кариера. От края на април тя е собственик на кантора за недвижими имоти, регистрирана в столицата, която всъщност е нейният първи частен бизнес. Фирмата ѝ „Бест Вю Пропъртис“ ще се занимава с всякакъв тип имотни сделки – продажби, наеми и други, а Венета си е подсигурила офис в лъскава бизнес сграда на бул. „Симеоновско шосе“. В новото ѝ начинание нейният мъж Иван Атанасов, който е ученическата ѝ любов, не ѝ е съдружник и тя ще върти фирмата си сама, като засега има един-единствен служител, който да играе ролята на управител.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече