След като вдигна пилона, Радев заведе Ген. Деси на опера (снимка)

0

След като откри вдигнатия преди дни пилон над Рожен и от събора нахока украинците, че не са готови да умрат без бой, бранейки родината си от руския окупатор, Румен Радев разведри програмата си – взе, че заведе съпругата си Десислава на опера във Варна.

Президентът и половинката му бяха засечени сред публиката на операта „Аида“. Представлението е част от 14-ото издание на “Опера в в Летния театър”. От снимка, публикувана в „24 часа“ е видно, че Радев отново използва юмрука си – този път, не вдигнат победоносно, а подпиращ собствената му глава. Президентът беше облечен в стил „Зеленски“, но в побългарен вариант – с изпотена отпред блуза, а сякаш за да подчертае, че държавния глава не е в международна изолация, съпругата му Деси беше надянала рокля, наподобяваща бразилското знаме. 

Паметливи си спомниха как през 2017 г. Деси Радева изревнува мъжа си от млада бразилска туристка, която го приклещи в царевското село Българи и подхвана непринуден разговор с него. Раздумката беше прекъсната от властната Деси, която здраво хвана мъжа си под ръка, че да върви в нейния коловоз.

През 2017 г. Румен Радев гушна бразилка пред безпомощния поглед на Десислава Радева. Днес първата дама ходи с рокли с разцветките на бразилското знаме, за да не стават грешки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече