Огромна трагедия в семейството на Кирил Петков

0

Тежка трагедия се е случила в семейството на Кирил Петков. Лидерът на ПП е загубил племенника си. Момченцето починало внезапно, дни преди да навърши шест месеца в Канада. Нещастието се е случило преди години, но едва сега почернените родители са намерили смелост да споделят болката си, за да подкрепят хора, преживяващи същия кошмар, писа „Ретро“.

Трагедията всъщност сполетяла сестрата близначка на Линда Петкова – Шерил. Тя и съпругът й живеят в Канада. Губят вторият си син Джеръми през август 2014 година. Причината е рядко срещано заболяване, известно като синдромът на внезапната детска смърт. Въпреки че медицината е изключително напреднала, обяснение за появата на този синдром няма. Както подсказва името, синдромът на стъпва внезапно и без предварителни индикации при привидно здрави бебета. Повечето случаи са по време на сън.

Въпреки трагедията, която ги сполетява, сестрата на Линда и съпругът й успява да се съвземат и към днешна дата са родители на три деца. Болката обаче не ги е напуснала. Шерил редовно споделя снимки от последните мигове на сина им с тях. Дори на семейните си фотоси те винаги държат негов портрет в ръцете си, за да бъде и той част от тях.

Съпругата на Кирил Петков и Шерил са разнояйчни близначки и не си приличат визуално.  Въпреки че Линда живее с мъжа си и трите си дъщери у нас, поддържа връзка с всички свои роднини в Канада.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече