83-годишната майка на Радев опъва бръчки при козметик

0

С козметични процедури се подмладява и разкрасява майката на президента Румен Радев. 83-годишната пенсионерка Станка от скоро станала клиент на студио за красота, намиращо се в центъра на Харманли. Това е видно от нейния Facebook профил, където е отбелязала посещението си там и приятелството със собственичката на салона с име Финес. Майката на държавния глава се възползва от различни процедури по препоръка на своята приятелка козметичка, за да поддържа свеж вид в пенсионна възраст. Макар да живее в село Славяново, което е на 20 км от Харманли, Станка Радева не се притеснявала да пътува, защото не ѝ се налагало да виси по спирките и да чака автобус. Повече от година тя разполага с личен автомобил, който е подарък от сина ѝ. Компактното Suzuki й вършило чудесна работа и тя редовно отскачала до Харманли, за да пазарува, да се среща с приятелки или пък да посещава любимия салон за красота.

Майката на президента изкара шофьорски курсове в третата възраст, вече навършила 80. Натрупал е двегодишен стаж по пътищата и солиден брой километри заради честите си нужди да отскача до града. Тя продължава да живее в семейната къща в центъра на хасковското село Славяново съвсем сама. Съпругът й Георги почина през април 2020 година. Станка и досега продължава да се грижи за двора си. Често заедно със селяните ѝ имат сериозни премеждия заради безводието в региона.

Макар да има възможност да се премести в София или при сина си Румен Радев, или при дъщеря си Лозана и да се радва на много по-луксозен бит и всякакви екстри, майката на президента предпочитала живота на село. Децата я навестявали често, а в останалото време държала връзка с тях по телефона. Пишела с родата във вайбър, където внуците и пращали снимки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече