Братът на Митрофанова – двойник на Митьо Пищова (Крие ли го у нас посланичката на РФ)

0

Колкото и да е отблъскваща посланичката на РФ в България Елеонора Митрофанова, професионалният й път бледнее пред скандалната биография на тлъстия й брат Алексей. 61-годишният верен кадър на КГБ е издирван от половината свят, а актуалната мълва гласи, че Нейно Превъзходителство го крие у нас.

Алексей е няколко мандата депутат в руската Дума, където е приближен на скандалния и за щастие вече покоен националист Владимир Жириновски и дори е член на неговата партия. Злите езици в Русия разказват, че Митрофанов платил на Жириновски 2 млн. евро, за да му осигури място в парламентарнита листа. През 2014 г. депутатският имунитет на Митрофанов е свален заради скандал с вземане на подкупи и корупция.

През 2015 г.Дорогомиловският съд в Москва постановява, че Митрофанов трябва да изплати на вдовицата на убития при странни обстоятелства самарски бизнесмен Дергилев 64 милиона рубли, които той му дал на заем. Вдовицата Анне дори предоставила в съда четири договора за заема между съпругът й и Митрофанов.
От тогава братът на днешния посланик в София е в неизвестност и се издирва от Руската федерация.

Твърди се, че той прекарва по-голямата част от времето си в Хърватия, но често отскача и до България с менте документи. Той внимателно се покривал в руския анклав на Камчия, далеч от правосъдието. Източници в Москва твърдят, че само преди месец Алексей е бил на наша земя.

Отблъскващият, мазен чичак се представя за бизнесмен и продуцент и обича да гравитира около млади старлетки. А приликата му с нашия Митьо Пищова е поразителна. Може да са се срещнали някъде на морето за по хладна биричка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече