Брутален фейк по Бойко: Депутати от ПП и Възраждане вкараха лидера на ГЕРБ в кална кампания

0

Депутат от ПП разпространява фалшиви новини за жестокия садизъм над момичето от Стара Загора с политическа облага. Атанас Михнев пише в своя профил във Фейсбук, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се познава с насилника Георги Николаев. В опита си да подплати фейка със снимки, депутатът от ПП пуска снимка на насилника Николаев, а на друга Борисов с Радослав Георгиев, който е от ГЕРБ – младежи в града и няма нищо общо със случая.

„Има теория, според която през шест приятелски връзки всеки може да стигне до президента на САЩ. Връзката между бияча-охранител от Стара Загора и Бойко Борисов е доста по-пряка“, пише във Фейсбук профила си Атанас Михнев – депутат от ПП.

Той прилага снимки на Георги Николаев с друг мъж, като прави внушение, че той е човек на Борисов.

„Каквито ни политиците, такива ни и хората. Пак за тях гласувайте“, продължава кафявата политическа кампания срещу коалиционния си партньор депутатът от ПП Михнев.

В калната кампания се включиха и Цончо Ганев от Възраждане и Димитър Стоянов от Бърд/Бивол.

Този абсолютен фейк е последван като пример и от други привърженици на ПП, както и от верни фенове на Възраждане, които леят помия и използват този безскрупулен акт, за да трупат политически дивиденти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече