Шефката на лудницата в Нови Искър кълне Румяна Бъчварова: Мърло, повърни на гроба на баща си!

0

Шефката на държавната психиатрична болница в Нови Искър д-р Цветеслава Гълъбова, която бе и кандидат за депутатка (при това водач на листа – б.р.) на русофилската амалгама „ЛЕВИЦАТА!“ пак сама намекна, че не е добре с менталното здраве. 

В понеделник известната психиатърка изригна отвратително не просто срещу идеята на бившата МВР шефка и експосланик в Израел Румяна Бъчварова наред със смяната на Националния празник от Трети март на 24 май, да се подеме и офанзива срещу руските имена на забележителности у нас, като поиска храмът „Св. Александър Невски“ да върне старото си име „Св. Св. Кирил и Методий“, но и срещу личността и семейното й минало и родословно дърво. 


Румяна Бъчварова предлага преименуването на храма 

С неприсъщи за читав медик, а още по-малко за политик псувни и обиди, Гълъбова напада Бъчварова. 

Редакцията на Lupa.bg цитира дословно написаното срещу видната герберка, защото не може да си позволи да преразкаже, нито да перифразира отвратителния език на психиатърката, демонстриран в мрежата. Но и срещнал „лайковете“ на над 1000 души: 

„Мърлата Румяна Бъчварова, която е приета с връзки в СУ /зная го от нейна състудентка, която помни късното появяване в курса на дъщерята на Генчо Бъчваров – последния главен ракактор на в. Отечествен фронт/, иска смяна на националния празник , на имена на улици, че и на катедралата “Св. Александър Невски”.

Алоуууу, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име? Че вестника на оф-то си е чисто комунистически. Откажи се от него, заплюй го, повърни на гроба на баща си, за да му благодариш, че и тэтрузил задника ти в държавната Волга

Ах, ти, гиди нещастна псевдодемократко, да ти кажа, че аз пък не ща да се сменят имена!
Искам само едно – вас, гниди псевдодемократични, да ВИ НЯМА. Марш по островите, че ми тровите въздуха“. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече