Бременната Лена показа запазена фигура и супер осанка (Папарашка снимка)

0

Бременната годеница на депутата от ПП Мирослав Иванов и бивша шефка на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова се намира в края на седмия месец от бременността си и бе щракната от папараци в известен медицински център в столицата да се подлага на поредната (но близо до финалната – б.р.) серия прегледи върху бебето преди да настъпи заключителната фаза. 

Бориславова прехвърли критичните 30 гестационни седмици и до раждането й остават точно 2 месеца, но вече е уредила и педиатъра на бъдещото отроче, и е преминала и последната фетална морфология, даваща информация на следящите я медици за състоянието на плода, кръвотока, плацентата и околоплодните води, а от там и вероятното родоразрешение, което ще се приложи върху бъдещата родилка. 

Тя е избрала да следи част от показателите си в МЦ „Детски болести“ на улица „Найден Геров“, където практикува и известната АГ лекарка Едиола Пренди. 

Там има и кабинет по фетална ехокардиография, както и ултразвукови апарати от последно поколение. 

А Лена на фона на всички ангажименти на една бременна жена, при това в последния семестър, сияе с отлично запазена фигура и прекрасна осанка, въпреки тежестта. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече