Иван Христанов отмъква гласове от „ПП“, Лена го нападна

0

„ к о н ф л ик т ПП<>ГЕРБ НЯМА. ТРИВИАЛНО Е – НЕКАДЪРНИТЕ И3ГОНИХА КАДЪРНИТЕ“, написа буквално Иван Христанов, прочул се с отказан подкуп от 6 милиона лева заради лабораториите на „Капитан Андреево“.

„След като няколко пъти медийно изразих опасения, че в Министерството на земеделието се назначават тежко компрометирани кадри днес виждаме, че в Държавен фонд „3емеделие“ остава манекенката с лични протекции отгоре, а способните кадри се махат“, посочи Христанов.

Първи коментар написа точно Лена Бориславова. „Иване, на наш гръб ли ще трупаш политически ПР? Май може да си по-полезен на хората по друг начин. Или отиди да си починеш малко“, захапа го юристката от „Харвард“.

Христанов бързо й отговори: „Лена, архитекти на измамите влизат във вашата администрация, а Вие искате да мълчим. Позволявате си да цензурирате първо Полина Паунова, а сега и друга политическа сила. Лена, върнете се към трудовете на Русо, Лок, Кант и Вебер. Надявам се, че ще осъзнаете бруталната арогантност на Вашата позиция. Истината не е политически ПР, а също така е истина, че ви пазих през цялото време, виждайки голямата картина и дългосрочните предизвикателства. 3а разлика от хората на Кирил, които ви унищожиха. И е крайно време да осъзнаете нещо – станал съм политическо лице, не за да служа лично на Вас или Кирил, а на обществото. Това беше очевидно миналата година, очевидно е и сега“.

Факт е, че постовете на Христанов се радват на огромна популярност сред довчерашни фенове на „Промяната“, кои- то не търпят сглобката с ГЕРБ и честите заигравания с ДПС. Но пък плевенският бизнесмен никога не е нападал грубо бившите си „съотборници“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече