Депутатът и зам.-председател на комисията по просвета в НС Ицо Хазарта, пее на голи задни*и БРУТАЛНИ СНИМКИ

0

Депутатът и зам.-председател на комисията по просвета в Народното събрание Христо Петров – Ицо Хазарта, се отдаде на строго културни занимания нощес във вървежния “ Хасиенда Бийч “ в курорта “ Лозенец „. Борецът за просветителна промяна мяташе римички, заобиколен от голи женски дупета в разюздано празненство до изгрев слънце.

Участието на Ицо беше брандирано с някогашната му група “ Ъпсурт „, въпреки на сцената с изключение на полуголите танцьорки да бяха единствено Хазарта и Бат Венци. Правата върху името на бандата обаче ще оставим на административния съд. По-интересно е за какво Петров, който е определил за собствен приоритет №1 в Народно събрание грижата за подрастващите, взе участие в сходни безвкусни и пошли спектакли. Още повече, че остават съществени подозрения дали публиката му е била напълно от пълнолетни.

Върти тая дупара, но демократично

Евините одежди и симулацията на лесбийски милувки от страна на танцьорките надали са най-хубавият образец, който съвсем 44-годишният юначага, татко на 3 деца, може да даде на новите генерации.

Именно скандално присъединяване преди 4 години даде старт на политическата кариера на Хазарта. Дотогава правилен последовател на ДСБ, а по-късно и на Реформаторския блок, артистът беше изловен

в края на октомври 2019-а да пее на избирателен концерт ГЕРБ в Самоков.

Последва обществено тричане на фона на неуспеха на претендента за кмет на София арх. Борислав Игнатов на локалните избори. А Ицо се врътна и тегли една майна на градските десни. За да стане по-късно народен представител от “ Продължаваме промяната „.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече