Депутати в шок: Като какъв Владислав Горанов почива на аванта в Евксиноград?

0

В потрес изпаднаха депутати, избрали да почиват в хотела на резиденция „Евксиноград“ край Варна, съобщиха техни колеги пред „Галерия“.

Редом до народните представители и министри – тяло на плажа изпънал Владислав Горанов. Бившият финансов министър беше разжалван от Бойко Борисов, след разкритията за даване на  подкупи, направени от бизнесмена Васил Божков.

Горанов редовно се забъркваше в скандали и преди това, като например с апартамента в комплекс „Есте“. Финансистът от плевенско се оправда, че бил на кума му и се нанесъл в него след голямото земетресение през 2012 година, тъй като семейството му се страхувал да живее на висок етаж  В Зона Б-5.

Влади Горанов прекарвал най-често времето на плажа в компанията на депутата Делян Добрев, с когото бяха министри в кабинети на ГЕРБ. Последният, чието име също редовно се забърква в скандали обаче има право да почива в един от хотелите на властта. Не е ясно като какъв пребивава там Влади Горанов, коментират депутати. По това време резиденцията би трябвало да е затворена за нощувки за туристи. Иначе при свободен прием цените са чудовищни, което едва ли би представлявало проблем за Горанов. Но явно някой в ГЕРБ е направил резервация от името на бившия министър, което е нарушение.

Куриозното е, че в същата смяна попаднал  и настоящ министър. Спортният шеф Димитър Илиев също избрал бижуто край Варна за почивка. Той също останал доста учуден от присъствието на Горанов.

Както е известно, депутати и министри имат на разположение още морските бази в Несебър и Шабла. Досега няма данни други знакови лица да са се възползвали от авантата, която им дава властта.

Повечето народни представители предпочитат да плажуват на собствени разноски, като често бяга по гръцките острови, за да ни бъдат одумвани от останалите туристи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече