Режисьор избухна с гневен коментар: Палаткуващи мутри на Мая Манолова се гаврят с репортер на СКАТ

0

Публикуваме реакция на режисьора от ПИК TV Христо Порязов на саморазправата с репортера от СКАТ Пело Кръстев пред Паметника на Съветската армия. Там той бе нападнат и унижаван от лагеруващите в палатките на Мая Манолова, а полицията им съдействаше. Счупиха му и микрофона. „Слуга на фашиста Валери Симеонов“, ругаеха „защитниците“ на ПСА.

Всичко това се разигра пред невъзмутимите погледи на сбраните за пресконференция телевизионни мисирки от „националните“ медии…

Събуждам се и виждам това, лека казано едва се побрах в кожата си, студена пот ме обля…

Винаги съм се срамувал от „колегите си“ в областта на „журналистиката“. Това са едни нещастни, самотни стари моми и момци, в чиито глави се върти само едно: огромния страх дали някой ще ги забележи и дали ще си запишат 30-те секунди „синхрон“.

Не съм виждал по-нещастни хора от тази сган, наречена „журналисти“. В България няма сериозни журналисти, няма сериозни професионалисти, има само тежко неадекватни и некадърни индивиди, на които трябва да им забранят да упражняват тази професия, защото те нямат елементарния капацитет да извършват това.

Срам ме е и това ще ме откаже от тази мръсна професия!

Никой не трябва да вярва на измислените стари моми и момци с дръжка в ръце! Жал ми е за тях.

Поредно доказателство за това е ето това видео, което се случва вчера пред Паметника на Съветската армия. Никой от тези нещастници там с дръжки в ръце не реагираха на това, че техен колега бива нападнат незаслужено от един тюфлек на Мая Общата и 4-5 дебели чичковци полицаи с дебели кореми, които му се нахвърлиха, все едно той е виновен!

Няма да забравя липсата на реакция от нашите некадърни подлоги „колеги“- „журналисти“.

90 процента от тази сган дръжкофонки, си нямат семейства, приятели, гаджета, нямат си никой, изглеждат зле, дебели, разплути, неадекватни, неграмотни, неинформирани, НОН СТОП разстроени и неразположени!!!

Пълна подкрепа за това смело момче от СКАТ, само той показа, че е журналист. Другите да си хвърлят микрофоните и камерите и да ходят да стават склададжии. Нямаме нужда от тях.

СРАМ МЕ Е от селските неграмотни подлоги с дръжка на микрофон в ръце. ЖАЛКИ СТЕ.

Христо Порязов

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече