Един милион евро са платени за главата на Алексей Петров

0

Един милион евро са платени за главата на Алексей Петров, писаха ПИК и „Ретро“, позовавайки се на информация от разследващи. Предполага се, че физическите извършители са сръбски наемници.

В схемата е имало четири нива – поръчител на високо ниво, организатор, посредници, килър. Трите първи нива от веригата са заети от българи, смятат източниците на медията ни, които са напреднали с уликите.

Основната версия е, че Алексей Петров е предаден отвътре, от близкото си обкръжение. Изтекла е конкретна информация за деня, часа и точния маршрут на излета му миналата сряда на Витоша. 

Противно на официалните изявления на вътрешния министър Калин Стоянов, че се разследвали два мотива – отмъщение и финансови задължения, най-правдоподобният мотив засега изглеждал политическият. Работело се главно по тази следа, научи ПИК.

Алексей Петров стана прекалено силен и изяви прекалено големи претенции, които нямаше как да бъдат напълно удовлетворени, намекна високопоставен източник от правителството. 

Бившата барета, бизнесмен и експерт по антитероризъм Алексей Петров беше застрелян на 16 август в столичния квартал „Драгалевци“. Той е бил уцелен два пъти с автомат – в тялото и в главата. При стрелбата бе ранена жената, която го е придружавала – треньорката по тенис Мирослава Михайлова. Тя бе откарана в „Пирогов“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече