Синът на Румен Радев тайно в болница (Папарашки снимки)

0

Синът на президента Румен Радев – Георги, бе засечен преди дни на мистериозно посещение във Военномедицинска болница в столицата, видяха фотографите на ПИК и „Ретро“.

Младежът напусна жилището на майка си в столичния квартал „Редута“ в ранните часове на деня и се качи сам на паркирания пред кооперация автомобил „Ситроен“, собственост на първата жена на президента Гинка. Енигма е защо бившият футболист ползва колата на родителката си, след като самият той получи луксозен армаган на четири гуми от майка си и баща си неотдавна. На 24 май миналата година Георги Радев беше абитуриент, след като завърши с отличие ХII клас в столичното 138-о училище „Проф. Васил Златарски“. По този повод президентът и първата му жена му връчиха ключовете на чисто ново „Ауди“. Възможно е Георги да предпочита да ползва колата на майка си, защото е по-икономична. С нея той стигна до ВМА, където влезе сам, без придружители.

Не е ясно каква е била целта на неговата визита в болничното заведение. Възможно е да го е посетил, за да си направи изследвания, предвид ранния час на появата му там. Не е изключено и да е 6ил на свиждане на близък, но Георги не носел със себе си багаж или покупки.

В последните няколко месеца президентският син се изпари от социалните мрежи и заживя инкогнито. Миналата година той прекрати и футболната си кариера, след като изкара един сезон в юношеския отбор на ЦСКА. От май месец 20-годишният Георги се изявява като млад 6изнесмен и предприемач. Той основа фирма на свое име в столицата, която се занимава с търговия на едро и дребно. Бизнесът му функционира от съвсем скоро и все още няма информация за печалбите му. Не се знае и къде и в каква специалност той е продължил образованието си след завършването на училище. Баща му неотдавна сподели, че и двете му деца са избрали да останат да учат висше в родината. Докато сестрата на Георги – Дарина, след броени седмици започва четвъртия и последен курс на следването си в НАТфИ3 в кой университет е студент брат й, все още е пълна загадка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече