Почина журналистът, разкрил, че Елена Поптодорова краде крем на летището

0

Внезапно почина популярният журналист Красимир Крумов, съобщи във фейсбук бившия областен управител на Шумен и негов бивш колега Венцислав Венков. Крумов бе дългогодишен кореспондент на вестниците „Монитор“ и „Телеграф“ в Шумен, а от няколко месеца бе част от сайта „Оф нюз“. Той бе едва на 57 години…

Новината за смъртта му е наистина шокираща, защото само часове по-рано Красимир Крумов сам обяви, че влиза в политиката. Той разкри, че възнамерява да се кандидатира за независим общински съветник на изборите на 29 октомври. 9 часа по-късно, Крумов внезапно си отиде.

Според негови приятели, си е заминал след сърдечен инцидент. Днес следобед му е прилошало. Отишъл е в Спешна помощ. Издъхнал е там, малко преди 19 часа. Най-вероятно се касае за инфаркт.

„Както вече анонсирах, на предстоящите местни избори на 29 октомври ще се кандидатирам за независим общински съветник. В тази връзка обявявам конкурс за избиратели. Кандидатите трябва да са навършили 18 години и да са адресно регистрирани на територията на община Шумен преди повече от 6 месеца. Желаещите могат да изпращат кандидатурите си с лично съобщение с кратко мотивационно писмо защо именно искате да гласувате за мен и какво очаквате да ви обещая. С одобрените кандидати ще проведа и лично събеседване и ще кажа как и къде ще можете да ме подкрепите“, написа сутринта във фейсбук часове преди да си отиде Красимир Крумов.

Именно Красимир Крумов бе журналиста, който през 2017 г. разкри, че Елена Поптодорова е била заловена да краде скъп крем за лице на летището във Варшава – иначе тази изцепка щеше да остане в тайна за българите. Тъй като знае отлично полски език (завършил е полска филология и е женен за полякинята Дорота), Крумов прочита в един от големите тамошни сайтове за инцидента. Извършителката е посочена с инициали, но е уточнено, че се е представила за висш български дипломат и политик. Красимир Крумов тръгва по следите на скандала и прави разследване, което установява, че се касае именно за Елена Поптодорова. Той публикува разкритието си във в. „Монитор“ и дава гласност на срамния случай.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече