Шефката на туризма „спасява“ Царево с бели ботушки и врязано в слабините й клинче (Снимки)

0

Министърът на туризма Зарица Динкова се появи в деня за траур в община Царево за се срещне с хотелиерите и да обсъди последствията от ужасяващото бедствие. Обективите обаче занемяха пред избраното от госпожата облекло за трагичната ситуация.

Русокосата министърка се беше изтупала в чисто нови бели ботушки, със слънчевото лого на България, рекламиращо туризма ни. Не твърде подходящият за ден на траур екип се допълваше от секси впит клин, тийнейджърско кожено късо якенце и кок, небрежно прибрал дългите й руси коси. Гримът на Зарица беше перфектен, а самата тя се включи в спасителните дейности, като спаси бедстваща от водата… костенурка.

Зарица каза, че се е срещнала с хора от бранша на различни места, но не конкретизира с какво нейните подчинени в министерството са готови да помогнат.

Всъщност брифингът й продължи не повече от минута-две, след което тя продължи да говори с любов на костенурката, оказа се, че в близост има и друг оцелял екземпляр от същия животински вид, след което, придружена от камерите на големите телевизии, тя се впусна да ги спасява в морето.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече