Народните хрантутници плюскат като за последно на безценица: Шопската салата 2,91лв., кашкавал на фурна – 3,01лв. СНИМКИ

0

 Драги сънародници, вие, които едва свързвате двата края и броите стотинките за хляб, ПИК ви показва, че хрантутниците, дето сме ги пратили да коват законите в парламента, днес напълниха търбусите с вкусна храна. На безценица!

Депутатите, които започнаха по същество работа след лятната ваканция, извиха дълга опашка в луксозния бюфет на бившия Партиен дом.

Проверка на Соня Колтуклиева на място установи, че въпреки огромните им заплати и, и тази есен народните избраници ще борят глад с манджа на цени, където няма никъде другаде в България

И така: крем супа от спанак и синьо сирене- 1,87лв., шопска салата 2.91лв., кашкавал на фурна 3.01лв., на същата цена е и свинско гнездо с мляно месо, торта Рафаело 2.34лв.

Изгладнелите депутати наацаха като мухи на мед пред пълните витрини с евтини цени. Изобщо не е никаква изненада – пръв на дългата опашка се нареди на Настимир Ананиев от „Продължаваме промяната“, който е известен с това, че обича да угажда на небцето и корема си.

В новия депутатски бюфет има монтирани по стените телевизори, докато се хранят на безценица, народните представители да не пропускат случващото се в залата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече