Рейнджър купи къщата на Слави Трифонов  

0

Рейнджър, бил няколко пъти на професионални военни мисии в Близкия изток, е новият собственик на родната къща на Слави Трифонов в плевенското село Тодорово, по-известно със старото си име Учиндол, писа „Ретро“.

Че Дългия е решил да се раздели със сантименталния за него имот, се заговори още през 2021 г., когато стана ясно, че къщата е била обявена за продан. Не след дълго са се намерили сериозни купувачи, младо семейство от района. С парите, изкарани по време на военните си мисии, мъжът откупил от Слави имота срещу изгодна сума и му направил пълен ремонт.
През последните години родната къща на шоумена, където е преминало детството му, започна да опустява и да се руши малко по малко, макар да бе опасана с камери и под денонощно охранително наблюдение. Това се случи след кончината на бащата на лидера на ИТН. Тодор Трифонов, който обитаваше къщата до последния си ден, издъхна през ноември 2017 г. и оттогава цялото семейство спряло да ходи в Учиндол. Майка му Здравка се преместила в Плевен при дъщеря си Петя, защото не ѝ се живеело сама на село, а самият Слави бил последно видян в района на погребението на баща си.

След осъществяването на сделката първо се заговори, че къщата била откупена от крупен бизнесмен, който възнамерявал да я срути из основи и там да прави парк със соларни панели за електричество. Това обаче се оказал само слух, казват местни хора и потвърждават, че родният дом на Слави се обитава от семейството на млад рейнджър.

През миналата година Трифонов съвсем е затворил пътя към родното си село, продавайки и огромния си парцел, който бе купил там преди много време. Площта на земята, годна за строеж, е близо 4 декара, а Слави се е разделил с тях срещу само 10 хиляди лева. Запознати разкриват, че навремето купил големия парцел с идеята да си строи имение в родното си село по настояване на баща си, който имал голямо желание синът му по-често да се връща в родния край. Когато обаче дядо Тодор починал, Трифонов се отказал от намеренията и така и не изпълнил последното му желание. С лека ръка се разделил с всичките си имоти в Учиндол само в рамките на 2 години и недвижима собственост по документи към момента той притежава само на територията на София. Наскоро стана ясно, че богатството на Дългия възлиза на 20 милиона лева. Само къщата му в „Бояна“, която се въздига на 5 етажа, има басейн, собствена винарна и японски градини, е на стойност 1 милион и 300 хиляди лева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече