С хитър план Борисов превзема сглобката отвътре

0

Бойко Борисов има таен план за превземане на сглобката отвътре, твърди „Галерия“, позовавайки се на свои източници в ГЕРБ.

Стратегията се подготвя от месеци и ще се активизира с пълна сила след месните избори, Според социолози вотът ще покаже недвусмислено, че партията на Борисов превъзхожда  ПП и ДБ електорално. Очаква се „Промяната“ и ДБ да загубят знаково в София и други големи градове. Именно това е козът, който държи в ръкава си лидерът на ГЕРБ и с който ще иска пренареждане в (не)коалицията в своя полза.

При отказ сглобката се разтуря и отиваме на предсрочни избори, а като виновници за разваляне на партньорското управление ще бъдат посочени именно ПП-ДБ.

Тайните социологии убедили стратега от Банкя, че точно това е сценарият да се завърне на бял кон. От месеци лидерът  на ГЕРБ и активисти на партията повтарят, че подкрепят  властта, в която имат само вицепремиер и външен министър в лицето на Мария Габриел.

Бившият премиер се възползва от всяка грешка на партньорите в ротационното правителство. В същото вре ме издънките на управлението се натякват постоянно, като например скока в цените на горивата и мантрата „познавах, не познавах Алексей Петров“. Сценарият за пренареждане на партньорското управление вече е в ход. Масло в огъня наля чутовната издънка на бившия вече съветник на военния министър Тодор Тагарев — Мустафа Емин, който парвенюшки парадира с власт и си позволи да заплашва спешни медици в ,,Пирогов“. Атаката срещу Емин всъщност е насочена срещу Тагарев, тъй като от ГЕРБ са твърдо решени да сложат свой човек в Министерството на отбраната. Силовото ведомство е особено важно заради войната в Украйна и предстоящата модернизация в армията. За нови бойни машини на пехотата, за бойни кораби за ВМС, за запълването на складовете на МО с нови боеприпаси. Това е апетитна хапка и Борисов иска свой човек за министър на отбраната, където тепърва ще има обществени поръчки за милиони.

Апетити има и към, други министерства. „Ако след местния вот ГЕРБ спечели в знаковите големи градове, Бойко Борисов ще постави тежки условия на харвардите, които в момента управляват почти еднолично. Ако не пpиемат, разваляме сглобката“, довери източник на изданието.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече