Кой плаща? По 10 бона за Роси и Братя Аргирови да пеят за Путин?

0

Поддръжници на Кремъл и диктатора Путин от десет държави ще се съберат утре, на 16 септември, на своя първа международна изява. Мероприятието е отделно от традиционната сбирка на училите и работилите в СССР, които се събират край яз. „Копринка“. Хитът в афиша е участието на соц звездите Росица Кирилова и Благовест и Светослав Аргирови.

Събитието край Калофер е организирано от Национално Движение „Русофили“ и учреденото през март т.г. в Москва Международно движение на русофилите (МДР) – и на двете е председател Николай Малинов, обвинен от българската прокуратура за шпионаж в полза на Русия и награден с медал от самия Владимир Путин за заслуги към Москва. Съборът ще протече под наслов „С Русия в сърцето“.

Поздравления, товарищ Малинов!

Специален гост на събора ще бъде Сергей Бабурин, президент на Международната славянска академия за наука, образование, изкуство и култура.

Бабурин е бил председател на парламентарното обединение в Държавната дума „Анти НАТО“.

Според наши източници от шоу средите хонорарът на Роси и Братята за изявата е по 10 бона. Интересно откъде Николай Малинов разполага с такива средства, за да провежда рашистките си събори.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече