Редят новата партия на Румен Радев в баровско имение в Марково

0

Новата партия на президента Румен Радев вече се реди по региони, пише „Галерия“, като се позовава на информация на депутати, забелязали движенията на емисарите.

Хора на държавния глава вече агитират масово за определени кандидати на местните избори. Именно от кметствата ще тръгне новото движение на Радев, което се показа и покрай комитета, искащ референдум за националния празник.

В момента куп кандидати на местния вот заявяват откровено подкрепа за президента Румен Радев, като очакват гласовете на верния му електорат, който никак не е малък. За това говори подкрепата, която социологическите агенции отчитат по време на всяко проучване.

Хората на Радев имат шанс не само по селата, но и в областните центрове.

Според запознати мозъчният тръст на проекта се събира всяка седмица в баровско имение в село Марково, известно като пловдивския „Бевърли Хилс“.

Освен прочутите съветници на президента, които са родом от региона – Николай Копринков и Пламен Узунов, Димитър Стоянов, на срещите присъстват и бивши министри от служебния кабинет, дори настоящият кмет на Пловдив Здравко Димитров.

В Северна България партията на Радев също има силен организатор. Там мрежата от привърженици плете бизнесменът Сотир Ушев, партньор на Весела Лечева. Той е изключително силен най-вече във Велико Търново и околните общини, тъй като има интереси там.

Радев няма да заяви лична подкрепа към проекта засега, но ще го направи индиректно. Президентът издирва младо лице за лидер, което е достатъчно близко до него като идеи. По традиция се спомената името на бившия служебен правосъден министър Крум Зарков, но не е ясно дали юристът ще иска да предаде БСП, където има интерес към поста на Корнелия Нинова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече