Лена роди, кой е бащата?

0

Юристката стана майка на дъщеричка, таткото е платил 6о лв., за да я припознае

Лена Бориславова стана майка за първи път на 19 септември. Първородната рожба на юристката, която роди на 33-годишна възраст, е момиченце. За татко на бебето е смятан нейният официален годеник Мирослав Иванов. За да признае бебето, депутатът от ПП е трябвало да заплати такса в размер на около 60 лв., тъй като двамата с Лена нямат сключен граждански брак, а просто са в интимна връзка, пише в. „Ретро“.

Ако двамата годеници се бяха оженили, детето щеше да бъде припознато автоматично от него, както предвиждат законите. В техния случай обаче това ще се случи едва след като Миро даде писмено съгласи, попълни документите за бащинство и заплати такса.

Припомняме, че Лена забременя около Нова година по време на пътуване в Париж. През април двамата с Мирослав споделиха новината, че наесен ще стават родители. 

Месеци преди това обаче около двамата гърмеше скандал, след като в определени медии се появиха кадри на Лена и Кирил Петков, заснети от охранителна камера на блок в центъра на София.

Клюките обаче не успяха да разбият 10-годишната връзка на Миро и Лена, нито пък семейството на Кирил Петков. Той също е баща на три дъщери от съпругата си Линда.

Броени дни преди да роди, Лена повикала по спешност от Париж по-малката си сестра Маргарита, съобщава медията, като се позовава на свои източници.

Лена и Маргарита.

Маргарита е лекар по образование, преди години е работила в „Пирогов“, а след това в „Токуда“, специалността ѝ е анестезиология. тъй като тя живее във френската столица повече от година, в София не разполага със собствено жилище и за момента се е настанила при Лена. В малкия апартамент в столичния кв. „Лагера“, където Лена и възлюбеният ѝ миро живеят, са подслонили и сестра ѝ. Тя вероятно ще остане известно време и след раждането на малката Ниа. Причината – за да помага с първоначалните грижи насред еуфорията в сома на младото семейство.

В София те ще могат да разчитат за помощ и от страна на родителите на Лена. Майката и бащата на Миро обаче живеят в Ямбол и ще пристигнат да видят бебето чак когато бъдат поканени да се запознаят с малката внучка.

Те вече имат опит като баба и дядо, тъй като по-голямата сестра на Мирослав има две деца.

Упорито се говори, че амбициозната Бориславова, която продължи да работи чак до последната седмица преди раждането, щяла да изкара в майчинство само няколко месеца, а после от ръководството на ПП щели да ѝ подсигурят нов ключов пост в политиката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече