Бойко Рашков порязал шеф Сарафов от „Мастършеф“

0

Бившият вътрешен министър скъсал тв звездата на изпит по наказателно право

Шеф Явор Стефанов – част от журито в новия сезон за готварския формат „Мастършеф“, всъщност невинаги се е занимавал с кулинария. Той е завършил право, но няма нито един работен ден като юрист, пише „Ретро“.

Причината за това не е отсъствието на желание, а липсата на официална диплома.
В продължение на 15 години Сарафов не можел да завърши образованието си, защото в пети курс, точно преди да изкласи, бил скъсан на най-важния си изпит не от кого да е, а от бившия вътрешен министър и настоящ депутат от ПП Бойко Рашков.

Шеф Явор Сарафов

Бъдещият шеф Сарафов се травмирал от взискателния си преподавател по наказателно право и мераците му да става адвокат секнали заради него.

Години наред отлагал явяването си повторно на същия изпит, но заради многото неудобни въпроси, които получавал от колеги и партньори в бизнеса по повод това кога ще завърши, след 15-годишна пауза все пак се дипломирал успешно.

В кулинарния бизнес влязъл заради баща си, а днес е сред най-успешните ресторантьори у нас. Интересен факт е, че е съдружник с друг от най-известните шеф.готвачи – Виктор Ангелов. Двамата въртят общ бизнес, но дружбата им се ражда много преди да станат партньори в печеленето на пари. Запознали се още когато служили заедно в казармата. 

Шеф Ангелов бил и причината Сарафов да получи покана за „Мастършеф“. Именно от това предаване изгря звездата на Виктор Ангелов, а сега е водещ на „Хелс Кичън“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече