Хекимян – пиронът в сърцето на избирателите на ГЕРБ-СДС

0

Хекимян е избор на Борисов за водещ на Новини и актуални предавания в БТВ. Целта е била да балансира присъствието на говорители, които да представят и гледната точка на ГЕРБ-СДС. За съжаление, резултатът не беше баланс , през последните години – БТВ се превърна във флагман на ПП-ДБ.

А Хекимян си беше един подчинен служител на корпорацията, която стои зад БТВ и чиито политически интереси представлява.

Защо Хекимян е издигнат? Директно асоциацията е – защото ГЕРБ-СДС трябва да загуби изборите в София, защото София е договорена. Защо е договорена? Защото ГЕРБ-СДС, заедно с ПП-ДБ се превръщат в новата неолиберална партия и се търси предварително договорен баланс в името на спасението пред Посолството. Каузата им, за съжаление, е загубена. За това – друг път.

Как ще реагират разпадащите се привърженици на ГЕРБ-СДС? Една част – няма да гласуват, друга част – ще гласуват с отвращение, трета – ще гласуват наказателно за най-силния опонент. С висока степен на вероятност допускам, че резултата на ГЕРБ-СДС ще бъде трети или четвърти в София. Даже да е втори, заедно с гласовете на Лилков, няма да може да се обърне крайния резултат, защото настроенията на привържениците и потенциалните избиратели са срещу Хекимян. Той няма образ на обективен журналист. Допускам, че с тази кандидатура ГЕРБ-СДС директно излиза от състезанието. (Все пак нека да видим резултатите ако не са манипулирани) Всички неодобряващи ГЕРБ-СДС, не одобряват и Хекимян. Така че, честито!

Тъжна картина на мъжете, застанали зад Хекимян. Клатещият глава Георги Георгиев – жалка картина, останалите – напомпани неестествено. Дончев – нямащ какво да каже, което не го оправдава.

Грозен и тъжен театър!

Източник: Филтър, коментар на Антоанета Христова

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече