Мама Златка будила Хекимян в 5 ч. всяка сутрин, за да не се успи (снимки)

0

Доскоро Златка, майката на Антон Хекимян, го будила в 5 ч. всяка сутрин, за да не се успи. Това споделя самата тя.Още от времето, когато Хекимян беше водещ в сутрешния блок на бТВ, искала да е спокойна, че синът ѝ няма да закъснее и да си създаде проблеми на работното място.

Кандидатът за кмет на София от ГЕРБ е роден в семейството на българка и арменец. По думите на майка му Златка, Тончо още от малък се допитвал за всяко свое решение първо до тях. Тя е и първата, с която разговарял, когато разбрал, че напуска журналистиката, пише „Минаха години“.

„Синът ми е много дисциплиниран и много работи. Ще направи чудеса за столицата, ще видите“, твърди Златка, която живее със сестрата на Антон – Вера Кардашлиева в Стара Загора.

Вера има две дъщери, голяма слабост на бившия водещ на сутрешния блок на бТВ.

„Аз ще гласувам за вуйчо, нищо че съм малка“, казва едната от тях – Зори.

„Разликата между мен и сестра ми е 11 години, много се обичаме, няма сила, която да ни раздели“, споделя водещият на рождения ден на сестра си.

Той общува с татко Гаро, мама Златка и семейството на сестра си всеки ден. Твърди, че те са тенеговата опора, понеже семейството е най-важното нещо на света.

Най-близките му хора дълго време са притесняваха, че не е успял да преживее раздялата с любимата Василена Гръбчева, репортерка в Нова тв. Тревожеха се за личния му живот, защото беше изключително отдаден на работата. С Василена, която сега е щастливо омъжена за известен хирург, от когото роди дете, Хекимян имаше връзка няколко години.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече