Лена кръсти бебето в чест на Кирил Петков 

0

Бориславова нарече дъщеричката си Деа, като богинята на промяната

Лена Бориславова, която стана майка на 19 септември за пръв път, е нарекла дъщеричката си Деа, като богинята на промяната в келтската митология. Изборът на име за наследничката на юристката и партньора ѝ Мирослав Иванов – депутат от ПП, очевидно не е случаен. Тъй като и двамата са ключови фигури в партията на Кирил Петков, а близките отношения на самата Лена с лидера ѝ не са тайна за никого, тя се спряла точно на това име. В буквален превод от латински то значи „богиня“ и се смята, че носи късмет на притежателките си.

Изборът на първата буква от името на дъщеричката на Лена и Миро също не е чиста случайност. Дълги месеци те подбирали имена, започващи с „д“, защото майката на Иванов се казва Димка. Те искали да ѝ окажат честта внучката да носи нейната буквичка, тъй като Бориславова не била съгласна да я нарекат изцяло с името на свекърва ѝ. Двете дами невинаги са били в цветущи отношения и доскоро усилено се говореше, че трудно мелели брашно, а родителите на Мирослав не приемали леко скандалите около снаха си, както и замесването ѝ в любовни триъгълници с Кирил Петков. Те живеят в Ямбол, а допреди да забременее, Бориславова рядко им гостувала и не се чувствала добре дошла в дома им. Напоследък обаче в семейството царели мир и любов и греховете вече били изкупени, казват съграждани на родителите на Миро.
Родителите на Мирослав Иванов 

Гордият татко не пропусна да благодари на любимата си за щастието, с което го е дарила, веднага след раждането на Деа. „Да си родител е велико, невероятно чувство! Да виждаш живота през очите на своето дете и то да опознава света през твоите е магия! Благодаря ти, Лена, за това прекрасно чудо, което ни дари! Да създадеш и дариш живот е наистина велико!“, написа той във фейсбук профила си по случай появата на бебето. Двамата с Лена получиха хиляди честитки и пожелания, но сред поздравленията в социалните мрежи липсват такива от Кирил Петков и официалната му съпруга Линда. Възможно е обаче двамата да са честитили лично или пък по телефона на младите родители.

На първо време Лена щяла да разчита на помощ за бебето на сестра си Маргарита, която е лекар и се прибра от Париж заради раждането ѝ, както и на своята майка. Вероятно на по-късен етап ще се наложи 33-годишната амбициозна юристка да си е наеме и бавачка, за да може да съчетава майчинството с работните си ангажименти. Самата тя в свое интервю неотдавна призна, че не е примерна къщовница. „На мен домакинските занимания не са ми слабост нито като предпочитания да ги свърша, нито като успеваемост. Загуба на време е. Майка ми никога не ме е съветвала да се уча да готвя на мъжа или че трябва да мия чиниите“, каза неотдавна Лена. Тя и Иванов живеят в апартамент в столичния квартал „Лагера“, който е купен на кредит и все още изплащат. Скоро те направиха пълен ремонт на жилището си и обособиха детска стая за появата на първата им рожба.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече